LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Spännande, skrämmande, härliga förändring!

I mitt arbete är förändring ett av ledorden. Oavsett varför man söker upp en personlig tränare eller besöker en träningsanläggning så är en förändring det man vill uppnå. (eller, ok, i vissa fall bibehålla) Det kan vara att man vill bli skadefri, starkare, smalare, större, snabbare eller precis vad som helst.
I mitt fall handlar nu inte förändring om kroppen, utan just nu i min arbetssituation. Det är lätt hänt att man stannar på en arbetsplats länge för att man tycker om den, för att man är van, vet hur den fungerar och känner sig trygg. Det är naturligtvis inte dåligt! Om man inte känner ett behov av att ändra det så ska man inte göra det.
Jag har dock tagit steget efter noga övervägande och är jättenöjd! Det känns helt rätt i mitt liv just nu och att ha mitt arbete mer centrerat till att vara på ett ställe är helt fantastiskt. Under snart 10 år har jag rest mellan olika ställen och jag vågar inte ens tänka på hur mycket tid jag spenderat på tunnelbanan. (tack för ett fungerande system!)
Jag är helt övertygad om att fantastiska människor kommer att ta över efter mig där jag nu slutar och ser fram emot att skapa nya möten på Flex Sports Club i Hägersten.
Tack för den här tiden säger jag till Västertorps sim- och idrottshall, ni har varit helt fantastiska, och tack för att jag får komma säger jag till Flex!2 kommentarer på Spännande, skrämmande, härliga förändring!:

Kommentarer RSS
Elin on den 11 juni 2013 10:23
du är så välkommen hos oss Anna
Svara på kommentar
 
Anna on den 18 juli 2013 18:49
Tack fina Elin! Ni är grymma hela bunten.-)

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av