LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nya utmaningar! Ny planering!

Vilken start den här veckan har fått! Jag är helt ok på att planera, till och med mer än ok på det. Den här veckan och nästa har dock fått sätta mina kunskaper på prov ordentligt och låtit min hjärna arbeta på heltryck. Almanackan har fått användas flitigt (värd sin vikt i guld) och samtal har gjorts på löpande band. Det är en massa kul saker som ska planeras in såsom klasser och pt-kunder, dotterns student med bakverk och studentskyltar, champagne och dukningsartiklar, Bring it to the park-planering och en pappa på besök. Naturligtvis så tyckte rörmokaren att han skulle försöka klämma in sig i min redan fulltecknade almanacka också. Inte lika kul såklart, men nödvändigt.
Jag är såååå glad att jag har talang för logistik!

Flex har visat sig vara ett precis så härligt ställe att vara på som jag trodde. De andra som arbetar där är super och jag är helt övertygad om att vi kommer arbeta ihop oss som ett helt fantastiskt team med proffsig familjekänsla:-) Precis som jag vill ha det :-) Kunderna som jag har mött har tränat med ihärdighet och har inte gett upp i första taget. Att få lära känna så många nya kunder samtidigt är superkul, att se hur deras kroppar svarar på de utmaningar jag ger och att möta dem på deras nivå, det är ju det jag älskar! Så jag ser fram emot resten av 2013 som kommer vara början på en ny resa. Vi ses där ute!


0 kommentarer på Nya utmaningar! Ny planering!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av