LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

18 år av utveckling

Igår var en stor dag för två av mina barn, men också en stor dag för mig! Den äldsta tog studenten under varma strålar och med många skratt och tårar. Min näst äldsta gick ut skolan efter 10 år i skolans trygga famn med spänd förväntan över att få nya vänner på gymnasiet i höst.
Det här fick mig att fundera, det är ju inte bara barnen som utvecklats de sista 18 åren, det har ju också hänt en hel del med deras föräldrar. (kan man ju hoppas i alla fall)
Jag till exempel har omskolat mig, fått fem barn, bytt jobb så jag idag kan arbeta med det jag älskar, jag slutade röka för många år sedan, började träna för ännu fler år sedan och är idag glad över mina val. Det som också slår mig är att jag stod i bostadskö i endast 3 dagar och fick arbete på stående fot utan intervju... Någonting som ju knappast händer idag. Jag önskar våra unga och studenter en lysande framtid, ett hopp om att det snart blir lättare för dem där ute. Och helt ärligt, när solen stekte, oljudet bräkte och folkmassorna som blev nedstänkta av alkoholhaltiga drycker över den heta asfalten skrattar så är det lätt att tro på framtiden!


0 kommentarer på 18 år av utveckling:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av