LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Houdini, härliga kläder!

Det finns kläder och sen finns det kläder. En del är helt enkelt fantastiska att ta på sig redan från början och även om de kostar en del så känns de värda det. Nu pratar jag om Houdini, ett svenskt märke som levererar suveräna funktionsplagg. Det känns dessutom bra att de har ett sunt miljötänk i att deras kläder till stor del är tillverkade av återvunnet och/eller förnyelsebart materiel. Miljön är något som alla företag borde ta ansvar för!
Den här toppen är helt fantastisk! Bland det skönaste jag har haft på mig faktiskt. Den har en tjockare vaddering under bysten som gör att svett kan sugas upp lättare. Mix Wrap Bra heter den och är värd sitt pris. För en byst i behov av större stöd kan den användas tillsammans med annan, men om man som jag inte kräver så mycket där är den perfekt!
W´s Tracksters är mjuka och behagliga, de väger typ ingenting och fungerar både i värme som kyla. De är gjorda i stretchfleece som så många andra av Houdinis plagg. 
Houdinis W´s Liquid Rock Pants är extremt lätta och håller kroppen sval om det är varmt ute. De här slitstarka byxorna är snygga nog att ha till vardags men är också suveräna klätterbyxor har jag hört. 

Så nu kommer jag att njut av mina nya fina funktionsplagg i vetskapen att jag inte behöver bry mig om vilket väder det är. Det fungerar att träna ändå!

0 kommentarer på Houdini, härliga kläder!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av