LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Du saknas mig! Fladder, fladder <3

Idag vaknar jag med en första tanke av saknad. För nästan tre år sedan förlorade jag någon som var en stor inspirationskälla. En kvinna som var helt fantastisk och varje gång jag talade med henne fick mig att vilja bli en bättre människa. Jag hörde henne aldrig säga ett ont ord om någon annan och hon hade alltid kloka ord till övers över en kopp kaffe eller en lunch. Jag tänker på hur aktiv hon var. En promenad minst varje dag, så gott det gick även på slutet när hon satt i rullstol för att balansen inte var att lita på längre. Jag tänker på hur hon lärde mig blommornas namn, både på svenska och latin. Tips på bra mat kunde jag alltid få för hon var en riktig klippa på mat. Denna värmländska som flyttade till Stockholm och som arbetade, tog hand om familjen och under många år gjorde filtar som Röda Korset lade ner i startpaket för att hjälpa utsatta i andra länder var min farmor. Min fina, underbara och älskade farmor. Grym på korsord med mjuka kinder som ingen annan, jag älskar dig!
Fladder, fladder som du skulle ha sagt <30 kommentarer på Du saknas mig! Fladder, fladder <3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av