LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Funtastic day!

Idag har varit en sån där dag då allting känns toppen. Jag började morgonen med att träffa en pt-kund som varit bortrest och hade en hel massa kul att berätta. Plötsligt låter Dubai som ett ställe som vore värt ett besök om än lite dyrt.
Lunchdate på söder med Jari och min 4-åring intogs på favorithaket Vegetariskt Matcafé Légumes. Gillar man vegetariskt eller är man en av dem som tror att vegetariskt inte är gott så ska man gå hit. Deras matbuffé är helt vansinnigt god! 
Jari återgick till sina plikter och vi tog oss i stället till Gamla Stan för att köpa lite rökelser och patchouliolja. Jag fullkomligt älskar Gamla Stan sommartid, alla små restauranger och fik med uteserveringar. Turister från andra delar av landet och världen som ser sig omkring. Varje gång jag är där så dyker jag in på Zapata för att fylla på mina förråd så det var samma visa den här gången. Med i väskan kom också ett par örhängen jag var tvungen att köpa:-)

Jordgubbarna jag hade med mig hem landade snabbt i tre glupska magar och den glädjen var dagens bästa! 


0 kommentarer på Funtastic day!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av