LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Foton, kissmyror och träning

Som ett litet barn på julafton så hoppade jag runt och skuttade när mina foton kom. Jag har tidigare berättat att jag inte är helt förtjust i att vara med på bild, men jisses! De blev ju så himla fina att jag blev tårögd. Att välja bilder till hemsidan var supersvårt, jag fick så många fantastiska bilder att jag led alla helvetes kval innan jag bestämde mig. Om ni liksom jag tycker att bilderna är grymma kan ni kika in på Jannica Honey Photografy på facebook.

Bring it to the park idag genomfördes med bravur av ett tappert gäng som så att säga "dog lite i väta och kissmyror". De delade skogen med grodor av alla färger och former samtidigt som blöta och leriga löv fastnade på bara armar och ansikten. Att alla åker hem och duschar är troligtvis inte en överdrift och att de kommer sätta sig i tv-soffan och mysa efteråt är rätt så troligt. Tack alla fantastiska för idag!
2 kommentarer på Foton, kissmyror och träning:

Kommentarer RSS
Camilla on den 30 juli 2013 20:55
Vill typ bli ihop med dig på bild nummer 2 :oD Och ditt hår ser ut att dofta Timotej :) Puss pår'e
Svara på kommentar
 
Anna on den 31 juli 2013 21:06
Hahaha, ihop med mig kommer du alltid att vara och du har helt rätt, mitt hår ser ut att lukta Timotej:-)

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av