LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Ny träningshöst, vågar du ta utmaningen?

Människor är vanedjur vilket kan vara intressant att betrakta utifrån. Nu kommer höstscheman och kanske ser det inte ut som man är van vid med nya instruktörer och nya klasser på andra tider. Reaktionen från många är negativ då medan en del upplever det som en härlig förändring.
Jag är själv av den sorten att jag uppskattar förändringar. Det kan kännas ovant i början och man kan aldrig veta om det är till det bättre eller sämre, men man måste ge det en chans!
Genom åren har jag varit på många ställen och kört klasser, det är kul och alltid spännande att dyka upp där man inte brukar hålla hus. Dock finns alltid den där klicken som inte gillar förändringar. De brukar syna den stackars vikarierande instruktören från topp till tå, suckande bestämmer de sig för att stanna men visar tydligt att de inte är nöjda. Det här är någonting jag aldrig har förstått. Hade det varit bättre om passet varit inställt? Vad gör det om passet inte ser ut som vanligt? Kanske du kan lära dig någonting nytt och kul?
Det andra som är intressant är hur det ibland dyker upp människor som gör någonting helt annat än instruktören gör på passet. Inte bara en eller två saker, utan hela passen. Det är en märklig företeelse tycker jag. Har du en utbildad instruktör framför dig (vilket alla bör vara) så finns det en vettig tanke bakom passupplägget. Det är inte bara inkastat utan genomarbetat och genomtänkt. Kan du inte göra allt pga skador eller annat så är det en sak, men att förändra hela passet är respektlöst mot instruktören tycker jag.
Gillar du inte det som ingår i passet så kan du alltid låta bli att gå nästa gång eller prata med instruktören om det som inte känns bra. Det finns otroligt många olika människor därute, att alla pass och alla instruktörer skulle passa alla är en omöjlighet!
Hoppas på en fantastisk ny träningshöst med många nya utmaningar!

2 kommentarer på Ny träningshöst, vågar du ta utmaningen?:

Kommentarer RSS
Monica on den 9 augusti 2013 17:31
Förstår inte heller.... Har varit med om att motionärer gått när jag kommit som vikarie. Obegripligt. Om du nu tagit dig till passet, laddad för träning, hur kan du då välja bort träningen bara för att den ordinarie ledaren inte är där. Jag kan tycka att jag bör få en chans i alla fall. Själv har jag hittat flera grymt bra ledare när dessa varit vikarie på pass jag gått på. Ny ledare kan ge fantastisk inspiration!
Svara på kommentar
 
Anna on den 9 augusti 2013 18:19
Det är precis det jag menar! Man kan missa värsta guldkornen om man låter bli att gå. Det är ju jättesmickrande som instruktör att deltagare går på alla ens klasser och tycker att man är duktig naturligtvis, men det finns ju så många duktiga instruktörer som är så värdefulla. Vi får promota varandra lite mer helt enkelt:)

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av