LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Tjurruset - I´m coming to get you!

Nu var det dags att ta tag i mig själv, jag har haft gott om tid på mig men förhalat det in i det sista. (nåja, en inflammerad peroneussena hade väl med saken att göra också). Löpträningen är igång på riktigt, inte halvdant, mesigt och slappt. Det var banne mig på tiden! När jag väl bestämt mig så blev det en vända runt Långsjön. 6.15 km på 40.48 min. En okej tid, efter en stadig middag, som lämnar en hel del utrymme för att utvecklas till Tjurruset den 6 oktober. Ja, för er som missat det så anmälde jag mig till detta fantastiska lopp för att ha en anledning att komma igång med löpningen. Jag ska syna dess fula anlete, mosa dess motstånd och visa vem tusan det är som bestämmer. Jag säger bara: se upp Tjurruset, du har inte en chans mot en tjurskallig fembarnsmamma!


Sämre utsikt kan man springa till:-), men i Oktober vill jag ha lera!


De här skorna ska nötas in så de kan bära mig genom lera och vatten.


Glassgubben måste vara med för Pillans skull, för dig vännen!


0 kommentarer på Tjurruset - I´m coming to get you!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av