LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Yogamassage, spa, mat, gos och jobb!

Vilken fantastisk dag jag har haft! Jag har fått spendera dyrbar tid med min fina syster och mamma på ett vis som jag inte hinner särskilt ofta. Det bästa med det här är att jag fått chansen att återupptäcka två personer. Jag känner dem och har känt dem hela mitt liv, men när mitt eget kommer emellan så glömmer jag bort hur viktiga de är för mig:-) 
Så, Centralbadet var "the place" idag. Jag provade Auyrvedisk yogamassage vilket var en grymt härlig upplevelse! Det finns inte på många ställen, men väl värt att prova på. Stretch och massage i en optimal kombination för min kropp. Jag tackar Maja Bellem och maYOGAma för den behandlingen, urduktig! 

Lunchen intogs på Bistro Boheme tvärs över gatan. Jag älskar deras mat och jag tror att jag var där första gången så tidigt so 1991.

Den här lyckligt energiladdade bruden hade gott om driv inför PT, Afro och Yoga på Flex! Tjo!


0 kommentarer på Yogamassage, spa, mat, gos och jobb!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av