LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En amazing dag, i amazing väder!

Sociala medier är ett knepigt område som det finns en hel massa åsikter om. Det kan tyckas ytligt och ofta inte helt äkta, mellan varven så känns det som att det används i stället för det verkliga livet.
Jag använder dem lite på olika sätt, ibland är jag personlig, mycket sällan privat och sällan eller aldrig till stora argumentationer som inte kan lösas med 140 tecken på Twitter.
En av de större anledningarna att hänga på Twitter är för mig att följa människor som inspirerar, många är träningsintresserade och liknar mig på många sätt. Jag tycker även om att ha oliktänkande, nytänkande, roliga, knasiga och allvarsamma människor. Det berikar mig att se hur diskussioner förs, hur andras tankar går och ibland får man sig en tankeställare.
Idag har jag för första gången träffat en av mina favorit-twittrare live. Vilken fantastisk grej! Om man tror att man inte kan hitta vänner genom sociala medier så har man helt fel. Den här tjejen är en härligt sprudlande inspirationskälla, ett tips är att kolla in hennes blogg. Den läser i alla fall jag regelbundet. 
Vill ni följa mig på Twitter så har jag det härligt fantasifulla namnet @MrsAnnaLindbom där:-)

Efter den här fantastiska lunchen i strålande solsken så hade jag den stora lyckan att hämta två helt fantastiska små skapelser som jag är så sjukt stolt över och älskar enormt mycket!

Efter att ha hängt på jobbet ett par timmar blev det ett härligt avslut i Långbro Park med Bring it to the park - gänget! 
Om den här dagen kan jag bara säga en sak:


0 kommentarer på En amazing dag, i amazing väder!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av