LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Miljonvinst, drömmar, Jannilla och födelsedag

Om du vann en massa pengar skulle du sluta på ditt arbete då?
Det var en frågeställning som dök upp på facebook nyligen. Jag gissar att det satte igång en hel massa tankar hos många, funderingar kring om man verkligen trivs eller ej. De allra flesta jag pratat med skulle sluta omgående. Inte för att de inte vill arbeta, utan för att de innerst inne har andra drömmar. Det här tycker jag känns så sorgligt på något vis. Att förverkliga drömmar är ju helt fantastiskt och viktigt!
Jag funderade inte över frågan, jag vill inte sluta med det jag gör för jag trivs som fisken i vattnet! Jag har helt grymma arbetskamrater, bra lokaler att vistas i, kunder som skänker glädje och utveckling varje dag och dessutom ofta tid med barnen. Det jag skulle ändra på om jag vann supermycket pengar är att jag skulle kunna arbeta färre timmar när jag vill och behöver. 
Men om du nu tillhör den gruppen som känner att ni vill göra någonting helt annat med era liv och att ni inte vill vara kvar där ni är idag, fråga dig själv varför? Varför vill du inte vara där? Varför gör du inte någonting annat redan? Vad hindrar dig? Vad kan du göra för att nå dina drömmar? 
Jag lovar att det finns någonting att göra, även om många har en längre väg än andra att gå för att nå fram. Har man en lång sträcka framför sig får man njuta av vägen mot målet, människor som man möter, kunskaper som man får och lärdomar som smyger på. 
En människa som jag beundrar mycket är Jannilla, hon och hennes familj har just påbörjat ett helt nytt liv i en helt ny världsdel på sina egna vilkor och genom egna beslut. Vill du inspireras så kan ni följa henne här! 
Med hopp om en fantastisk fredag till er ska jag nu återgå till att fira min nyblivna 1-åring här hemma! Hipp hipp hurra, en massa tårta ska jag ha!

0 kommentarer på Miljonvinst, drömmar, Jannilla och födelsedag:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av