LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

För ovanlighetens skull ett positivt inlägg :-D

Så var det dags igen. För andra gången i mitt liv så var jag på Centralbadet (det är bra att fylla år ibland) och fick en behandling. Idag var det Thai-massage och det var så himla bra! Jag är rätt dålig på att ta hand om mig så ibland är det bra att bli tvingad:-)
Jag var där med två av mina närmaste vänner, vänner som jag dessvärre inte har tid med så ofta som jag skulle vilja men som känner mig bättre än många. Det var helt enkelt fantastiskt! Vi avslutade dagen med en sushi som var godare än många andra jag har provat. Som vegetarian kan det lätt bli trist, men här hade de andra alternativ som jag inte sett någon annanstans.


Bring it to the park-gänget kämpade bättre än någonsin! De var helt galna och jag fattar inte riktigt hur mycket de faktiskt orkar. De imponerade storslaget! Har du fortfarande inte hängt med så är det helt ok, vi kör ända till 27/10. Tisdagar 18.30 och söndagar 16.30, tjoa till om du vill vara med!


0 kommentarer på För ovanlighetens skull ett positivt inlägg :-D:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av