LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

2013 i mitt <3

Det här året har varit en helt fantastisk upplevelse, 2013 kommer stanna som ett minne väl inlindat i kärlek<3
Efter många år som frilansare med många olika arbetsplatser där en stor del av min tid spenderats i Stockholms tunnelbanesystem fick jag ett nytt arbete. Inte för att jag på något sätt tyckt att jag haft det dåligt, men 10 timmar i veckan som är obetald tid kände jag att jag kunde spendera bättre. Nu kan jag lägga i princip all min tid på det jag älskar. Att instruera, träffa människor, hjälpa kunder mot sina mål genom att använda min kompetens smart. Att det dessutom bara är fem minuters cykelväg hemifrån gör faktiskt inte saken sämre. Jag måste nog säga att mitt val att börja på Flex Sports Club i Hägersten är ett av mina bästa val här i livet så här långt :-)


14 maj körde jag och Karin igång med Bring it to the park i Långbro Park. Det gjorde vi för att vi tyckte det skulle vara kul att göra någonting annat än det vi brukar. Inte trodde vi då att det skulle locka så härligt mycket människor med så otroligt mycket kraft och vilja. Som mest har 23 personer slitit till sitt yttersta, kämpat tillsammans med skratt och envishet. Igår var där 7 tappra krigare som inte gett upp trots köld och mörker. Jag är mäkta imponerad! 


0 kommentarer på 2013 i mitt <3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av