LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En riktig utmaning med ett stelt leende ;-)

Sommaren och hösten har varit fantastisk! Jag har sett fram emot Tjurruset med skräckblandad förtjusning, det blir en utmaning för både mig och min syster som ska ta sig runt med mig. Jag skriver ta mig runt, för det kommer inte vara med stil eller på kort tid. När jag planerade det här så hade jag räknat med att ha en massa mil i benen men så har det inte riktigt blivit. Jag började bra men fick en inflammation i peroneussenan, vilade och fortsatte starkt de dagar som inte arbete och småförkylningar kom emellan. Det sista jag gjorde var helt idiotiskt, jag välte ett skoskåp över foten (smart Anna!!!) och har därför inte tillnärmelsevis sprungit så mycket som jag skulle ha önskat. Däremot så har jag ett pannben av stål och erkänner mig aldrig besegrad, så med hjälp av syrran ska jag ta varenda plågsamt steg med ett (om än stelt) leende. Så nu ska jag förbereda mig fysiskt och mentalt genom afro och yoga idag. See ya!


0 kommentarer på En riktig utmaning med ett stelt leende ;-):

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av