LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Extensions eller PT? Resultat eller resor?

Igår hade vi en PT-dag på klubben, det gjordes konsultationer och kroppsammansättningsanalyser. Releaser av diverse Les Mills koncept hölls i halvtimmes intervaller och dagen avslutades med tävlingar där åtta tappra hjältar deltog och slutligen korades bästa man och kvinna. De var grymt duktiga och kämpade hårt.


Jag fick också frågan varför man skulle träna med personlig tränare. Det är en fråga som egentligen har ett rätt enkelt svar. För att alla behöver det! Jag känner ingen som inte skulle få bättre resultat med hjälp av en PT. Inte heller känner jag någon som skulle tycka att det var enklare att komma igång på egen hand. Oavsett vilka resultat så kan du få god hjälp, det gäller alltifrån att bygga stora muskler till att gå ner i vikt, att rehabilitera efter skada eller springa ett maraton. Även om du har haft en ätstörning kan det vara bra då en PT kan ha koll på att du inte går ner/upp hejdlöst och faller tillbaka i gamla mönster. Du ser att det gäller precis allt?
Att det kostar är nog den betänklighet som hindrar i många fall. Är det så för dig så kan du fundera över vad du gör med dina pengar annars? Många lägger stora pengar på kläder, krogen, resor, hårförlängningar, naglar mm mm. Till syvende och sist så handlar det mest om prioriteringar. PT är en prioritering som höjer livskvaliteten och hälsan, en satsning på dig själv helt enkelt. Så om du redan ratat tanken, ta dig en funderare över vad du lägger pengar på och kanske ta reda på vad det kostar? Boka en konsultation och se vad din PT kan erbjuda just dig? No strings attached, men du får åtminstone veta vad du får:-)
Ha en helt fantastisk söndag och ladda inför nästa vecka, kanske vi ses?
0 kommentarer på Extensions eller PT? Resultat eller resor?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av