LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

2014 organiseras och planeras

Idag är jag så himla glad! Jag älskar att ha utmaningar framför mig, att hitta nya målsättningar och att ha ett absolut datum när det ska göras. Bland det värsta jag vet är att ha mål och inte ha ett datum satt. När det ändras och flummas runt går det inte att organisera och alla som känner mig vet att jag är extremt organisatorisk till min läggning. Det är också det som fick mig att anmäla mig till både Vildsvinet och Tjurruset 2014. Det och att det var sinnessjukt kul att ta mig genom Tjurruset 2013 förstås :-) Då har jag två fina utmaningar att skriva in i kalendern, två fantastiska delmål och en absolut möjlighet att hitta min egen rytm och se hur min kropp svarar på träningen. Då blir träningen mer betydelsefull och redan nu slår mitt hjärta lite hårdare i förväntan över att få sätta ner fötterna i leran. 
2 kommentarer på 2014 organiseras och planeras:

Kommentarer RSS
Faddermor on den 18 oktober 2013 15:54
Och jag fyller 60 år! inget att anteckna i almanacka men bra att veta ;=)
Svara på kommentar
 
Anna on den 19 oktober 2013 17:07
Självklart bra att veta! Hoppas att allt är väl med er uppe i Drängsmark. Puss och kram!

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av