LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Oktober var en fest!

Oktober månad har varit en spännande och rolig månad. Jag har haft möten med intressanta människor, fått roliga och utmanande förfrågningar som kommer vara utvecklande för mig som person, personlig tränare och instruktör. Vädret har varit toppen för att kunna cykla till och från jobbet, jag kan inte ens gissa hur många gånger jag cyklat dit och hem under månaden. Jag har bokat och betalt både Vildsvinet och Tjurruset och när vi ändå har djurtema så fick en liten kattkille flytta hem till oss också.
Teamet på jobbet känns mer och mer sammansvetsat och det känns att vi alla strävar åt samma håll och nya idéer dyker upp hela tiden med roliga events som gör klubben levande. Jag väntar med spänning på vad November har med sig, den positiva banansnurran (ett uttryck jag fick av en kund) verkar aldrig sluta fungera. 
Ikväll kör vi så det ryker med Halloweentema på ett gäng klasser, det blir en spöklik afton med mingel på klubben så jag tycker du ska dyka upp mellan 17-20 idag, det kickar igång månaden ordentligt!

0 kommentarer på Oktober var en fest!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av