LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Älskar nya upptäckter!

Få saker gör mig så glad som att hitta nya alternativ till frukost. Framförallt när det kommer till måltidsdrycker. Oavsett vad man dricker normalt sett så är det bra för kroppen att variera sitt intag så att den får i sig så många olika näringsämnen som möjligt. Det här kan du dricka varmt som kallt och är vansinnigt gott. I alla fall tycker jag och min familj det.
För er som undrar över näringsvärde så har jag naturligtvis fixat en bild på det också :-)
I övrigt rullar det på med jobb, jag har redan börjat planera in fram till maj så om du vill ha en fast pt-tid med mig så är det bra att vara ute i god tid. Jag gillar att vara välorganiserad och det gäller även här. Nya kvällstider är i princip omöjligt som det ser ut just nu, men vill du träna dagtid så har jag lite luckor här och där:)
Ha en fantastisk kväll!

0 kommentarer på Älskar nya upptäckter!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av