LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

<3<3<3

För att lindra fallet av mitt förra inlägg så kommer ett här i riktigt positiv anda. Sedan jag började på Flex Sports Club i Hägersten har mitt liv förändrats radikalt. Arbeten ramlar in och jag möter nya utmaningar och gör nya fantastiska bekantskaper dagligen. Utöver det så är personalgruppen omtänksam och kärleksfull mot både medlemmar och varandra! Från början förvånades jag över vilket medlemsfokus som finns, hur omtanken om våra medlemmar och deras trivsel genomsyrar allt vi gör. Aktiviteter planeras och genomförs där vi som arbetar där umgås och upplever saker tillsammans med dem så det känns som om vi vore en stor familj. Jag har inte en sekund ångrat mig då det passar mitt liv som handen i handsken. Tack för förtroendet får jag säga till Alexandra som är vår platschef, jag är jätteglad att du gav mig chansen!


0 kommentarer på <3<3<3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av