LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nytt är kul. Alltid!

Så har det nu dykt upp saker i mitt hem som jag är jättenöjd med. Jag älskar att bli så där larvigt glad över att ha gjort av med pengar :-)
En ny jacka till hösten/vintern var jag i stort behov av och när Stormberg hade Black Friday rea kunde jag inte riktigt låta bli. Att betala 399:- i stället för 1799:- för den här fantastiska jackan kan jag inte annat än le åt.Sen är ju min stora plan att springa Vildsvinet i april och Tjurruset i oktober nästa år och det betyder ju att jag borde springa även i vinter. Därför gjorde jag ett inköp som jag tänkt på en längre tid, ett par grymt snygga, sköna och trygga skor att springa runt i vinterväder med från Icebug.Då min gamla kamera har givit upp sedan en tid tillbaka så har även det stått på inköpslistan inför framtiden. Nu när yogautbildningar står inför dörren och jag gärna vill dokumentera en del därifrån med någonting lite mer kvalitativt än iPhonekameran så fick även det landa på mitt köksbord idag. Det blev en Olympus E-PL6 då jag kände att jag ville ha en liten och smidig kamera som tar bra bilder trots en amatör vid rodret.

Så dagen är strax till ända och jag är mer än lovligt nöjd. Utöver de här grejerna så har jag lyckats beta av ett gäng julklappar som jag naturligtvis inte kan lägga ut här utan att avslöja vad det är. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att de är helt fantastiska!

Tjo!

0 kommentarer på Nytt är kul. Alltid!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av