LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jaaaa! Nu har jag festat till det!

Lyckan över att ha handlat en massa gott hem är stor. Jag älskar att storhandla hem och fylla kyl och frys med en massa gott att äta. Nu i jultider är det lite roligare också att lyxa till det med lite dyrare vegetariska alternativ då jag är rätt snål med sånt resten av året. Goodstore har öppnat en butik till på Hornsgatan vid Hornstull så där frossade jag loss lite och har just njutit av en smörgås med Pr*ckig korv, det ni!
Har du funderat på att låta bli julskinkan i år för att du liksom jag har svårt att förlika dig med att så många grisar far illa så är deras Julsk*nka toppen! Verkligen supergod och helt utan att en enda gris fått må dåligt. Det gillar jag :-)0 kommentarer på Jaaaa! Nu har jag festat till det!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av