LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Magnesium på alla gym?

En fråga som ofta kommer upp eller åtminstone diskuteras flitigt är det här med magnesium och styrkelyft och under vilka former det ska användas och utövas. Det första som du bör fundera på är vilken typ av gym du är på. Traditionella styrkelyftsövningar där man behöver släppa ned vikterna på golvet bör utövas på ett gym som har golv som klarar av det. Det finns regelrätta atletklubbar som inte brukar ha så dyra medlemsavgifter och där det är helt ok att göra övningarna och ingen stör sig på ett användande av magnesium. Är du på ett gym som inte är gjort för det så har du förmodligen andra tränande där som inte heller uppskattar att det smälls med vikter och dammas ner och det måste verkligen respekteras. 
Om ditt gym nu är utrustat med ett golv som tål det och där ägare och medlemmar tycker det är ok så är det bara att köra på. Det är däremot ingenting man ska ta för givet. Som alternativ till dammande magnesiumblock så finns det faktiskt flytande magnesium. När pulvret dammar runt och fläckar ner golv, vikter och andra medlemmars kläder blir det en betydligt högre städkostnad för gymmet och handen på hjärtat, har du sett någon magnesiumanvändare städa upp efter sig? Det har inte jag.
Med allt detta vill jag ha sagt att det gym du väljer att träna på ska vara trivsamt för alla, ta reda på vad det är för typ av gym innan du plockar fram ditt magnesium och släpper 300 kg i backen. Det är i alla fall min åsikt, tycker du annorlunda? Och varför?

0 kommentarer på Magnesium på alla gym?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av