LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Gästbloggare Maria <3

Jag hade äran och glädjen att lära känna Anna genom Twitter. Efter många favoritmarkeringar och svar på tweets bestämde vi oss för att ses på en lunch och insåg att vi delade flera erfarenheter och värderingar. Med sin mångåriga kunskap om träning är Anna en skön förebild för mig som har några färre år på nacken som Personlig Tränare.

Vem är då jag? Jag heter Maria och började jobba med träning av en händelse kan man säga, det berömda bananskalet. Var medlem på ett gym och ägaren frågade på ett pass om någon var intresserad av att bli instruktör där. Jag tyckte det verkade skoj att sätta ihop pass till skön musik och få deltagarna att le till svettiga moves. Där skapade jag passet mage, rumpa, ben. En succé bland damerna haha. Detta är 15 år sen. Men sen var jag fast och intresset för träning kombinerat med hälsa i sin helhet gjorde att jag utbildade mig till Hälsopedagog på Högskolan i Gävle, vidare till gruppträningsinstruktör inom spinning, body pump och core. Kärleken för gruppträning kommer alltid finnas kvar men 2011 blev jag sugen på att ha mer personliga möten med människor inom träning och få en möjlighet att hjälpa och sprida kunskapen om träning. Därför utbildade jag mig till Personlig Tränare.

Att träna är för mig är en livsnödvändighet, inte bara för att det ger mig en friskare och starkare kropp. Men också för att det gör mig till en gladare person som hanterar stress och motgångar bättre, och därmed gör mig till en bättre vän, mamma och fru.
Efter att ha testat många olika träningsformer sen jag var liten är nu mina favoritsysselsättningar att cykla landsväg och springa. Mitt mål för 2014 är att bli ultralöpare. På gymet spenderar jag tid för att skapa en funktionell kropp som håller i vardagen.

Då jag blev mamma 1 oktober har jag under det senaste året utbildat en passion till träning för gravida och nyblivna mammor då jag tyvärr upplevde under min egen graviditet att kunskapen kring dessa målgrupper är något förvirrande men också tyvärr inte så utbredda. Därför har jag utbildat mig inom detta och startar i april ett eget koncept som jag kallar "Training Mamas"
Du är välkommen att besöka mig på min hemsida liltraining.com för att läsa mer om mig. Har även ett väldigt generöst erbjudande om PT online just nu som är värt att kolla in!

God fortsättning!! :-)


0 kommentarer på Gästbloggare Maria <3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av