LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Bortprioriteringar eller periodisering?

I helgen gick Nike Blast 2014 av stapeln i Globen. Det är ett event som verkligen är roligt på alla vis och jag älskar att vara med där. Det är ändå någonting som jag aktivt valt bort de senare åren då jag har prioriterat annat i mitt liv. Det finns perioder då man bör lyssna på alla signaler man får från sig själv och omgivningen och just nu säger de till mig att ta det lugnt med extra aktiviteter. Det gäller även min egen styrketräning som inte ligger högst upp på önskelistan för stunden.
Jag vet att jag har tid på mig att göra en hel massa av de saker jag älskar senare, jag är inte ett enda dugg orolig för det, den här tiden med små barn kan jag dock inte ta tillbaka om några år.
Här är ett typexempel på att livet styr hur mycket av din träning som blir av och även vilken typ av träning. Löpträning behöver inte ta utav min tid med familjen så den kan jag få in lite när jag vill vilket passar mig alldeles ypperligt, även att yoga själv hemma är ett bra sätt att hitta lugn och fokus för att bli en så bra mamma och medmänniska som jag kan.
Hur gör du när du känner att tiden sviker? Ger du upp och känner det som ett misslyckande eller ser du det som en period som är värd mycket? För mig berikar det oerhört och jag sörjer inte det jag prioriterar bort, fast nog rycker det lite i dansnerverna när jag ser hur de rockar loss på klasserna på gymmet, det måste jag erkänna :-)
Love and light!

0 kommentarer på Bortprioriteringar eller periodisering?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av