LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jag går en intensiv och fantastisk vår till mötes <3

Veckan som kommer är nog den mest intensiva som jag haft i år vilket inte vill säga lite. Jag tror faktiskt att varenda tid att boka in är inbokad och lite extra utöver det. Det är otroligt kul att så många har kommit igång med sin träning! Min förhoppning är naturligtvis att de kommer att fortsätta också, att alla som äntligen har satt sikte på gymanläggningarna känner att de hittat ett ställe att trivas på, inte bara med träningen utan med instruktörerna, medtränande och lokaler. Personligen så älskar jag att hjälpa människor att hitta träningsglädjen och att behålla den, när dessutom de medtränande kommer med glada tillrop och säger hej till varandra så får vi en hel massa människor som ökar sin livskvalitet med glädje.
Att nu vintern erbjuder plusgrader och relativt snöfritt gör att jag redan ser fram emot att möta våren med allt vad det innebär. Jag ser verkligen fram emot att dra igång Bring it to the park igen med Karin den 1/4 och upprepar gärna den fantastiska sommaren som vi hade förra året tillsammans med alla härliga människor. Jag har Vildsvinet den 27/4 att träna inför och många härliga stunder med familjen vilket ger ett totalresultat på en vår jag kommer minnas.


1 kommentar på Jag går en intensiv och fantastisk vår till mötes <3:

Kommentarer RSS
Mia on den 10 februari 2014 11:14
Kan jag räkna med dig i skallgångskedjan efter Vildsvinet när jag inte kommit i mål? ;) Jag räknar stenhårt med att knipa sistaplatsen (om inte de två damerna som förra året kom i mål 35 min efter tredjen sist ställer upp igen...) men hoppas att jag tar mig runt. Har i alla fall fått med mig både min man och min bästa kompis så det ska blir kul! Det var du som gjorde att jag hittade loppet :) Ser också fram emot Bring it to the Park men tror att jag kommer hoppa på efter Vildsvinet. Fram till dess följer jag Marias träningsschema slaviskt! Kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av