LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Super Sunday i bilder <3

Idag var det dags för Super Sunday på Flex, vi i Hägersten hade hur kul som helst och det tror och hoppas jag att de andra klubbarna hade också.
Jag började min dag med att hålla en klass i Tribal Yoga och jag fick så fina ord efter passet att jag kommer ta med mig det länge. Tribal Yoga är lite av mitt hjärtebarn och jag blir verkligen jätteglad när andra uppskattar det lika mycket som jag.


Jag hade dessutom några PT-kunder som förgyllde dagen lite extra när de bjöd på skratt och svettdroppar om vartannat. Ibland kan massage vara en del av PT-träningen, behövs det så görs det.Utmattning och skratt varvas friskt.Min duktiga kollega Fia körde PT-stabilitet och hängde i funktionella rummet med mig för att visa hur man kan använda all den grymma utrustning som finns där.Dessutom så var härliga Matilda där och jobbade för första gången, verkligen jättekul!Så nu är vi redo för en helt ny vecka med helt nya fantastiska upplevelser! Vi ses där ute!

0 kommentarer på Super Sunday i bilder <3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av