LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Flex skapar möjligheter

Vilka man omger sig med är ofta avgörande för hur det ska gå i livet. Att ha kontakt med rätt personer eller ha den stora turen att ramla in i famnen på andra som det bara klickar med på en gång är en viktig del.
Att jag landade på Flex var en ren slump, jag satt och surfade runt på nätet när jag var mammaledig bara för att se hur det såg ut med behov i branschen. När jag såg att det behövdes personliga tränare i Hägersten som ligger perfekt till från mitt hem så passade jag på att skicka iväg ett mail, kom på intervju till Elin som visade mig anläggningen och fattade det rätta beslutet att anställa mig :-). Det tackar jag för!
När jag nu har jobbat där ett tag så inser jag mer och mer att jag gillar det, jag känner att man lyssnar, tar in och välkomnar nya idéer och uppmuntrar och stöttar vid behov. Som nu i söndags när jag hade Tribal Yoga för allra första gången på Flex och många deltagare kom fram och önskade att det fanns en fast klass på schemat, då fixade vi det på en gång och från och med nästa vecka så finns det på tisdagar 11.30.  Här finns alla möjligheter för den som vill! Har du inte varit på vår klubb så tycker jag att det är dags att göra ett besök. Välkommen!

0 kommentarer på Flex skapar möjligheter:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av