LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Vilken pt vill du möta?

För ett tag sedan så möttes jag av en kommentar av en man att han aldrig skulle välja en pt som var kvinna, utan han vill ha en man med mycket muskler så att man vet att han kan det där med träning.
Det väckte en del funderingar i mig och naturligtvis så vädrade jag dessa funderingar med min omgivning. Bland mina vänner, kollegor och kunder så kunde jag inte hitta någon som höll med där. Som min man uttryckte det: om Mike Tysons tränare var lika duktig som Mike på att boxas, varför stod då inte han i ringen?
Där finns det med all säkerhet en stor sanning, bara för att du är bra på någonting betyder det inte per automatik att du är bra på att lära andra att bli bra på det. Det finns gott om exempel på människor som inspirerar och lär ut på ett fantastiskt sätt utan att själva vara världsbäst på att utöva det de lär ut.
Därmed inte sagt att jag inte förstår hur mannens tankar rörde sig, om du behöver välja mellan två pt´s och du har en målsättning som överensstämmer med den ena pt´ns erfarenheter så väljer du troligtvis den. Så är det. Personligen skulle jag gå på rekommendationer, lyssna mig för och se vad kunderna tycker och vilka resultat de fått. Det är också viktigt att höra efter och ta reda på om pt´n håller tider och kommer med program som avtalat. Om det är viktigt för dig är det väldigt intressant att ta reda på det först. Jag själv kan inte tänka mig någonting värre än att boka tid med någon (frisör, massör, tatuerare) och att få ett flertal avbokningar med kort varsel och dåliga ursäkter. Det skulle göra mig otroligt irriterad.
Mitt råd till dig är att välja pt efter dina behov, ta reda på vilken kunskap pt´n har, undersök hur noggrann och punktlig din tilltänkta pt är och sist men inte minst, berätta för pt´n vilka förväntningar du har!
Vad säger du? Hur vill du att din pt ska vara?

0 kommentarer på Vilken pt vill du möta?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av