LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nätverkande och samverkande eller köra eget race?

Det här med att ställa upp för varandra och stötta andra i vår yrkesutövning i min bransch är totalt underskattat! På många sätt vill vi alla synas och bli bekräftade för vår kompetens, annars hade vi inte varit där vi är, men många kör sitt eget race.
Jag kan ärligt säga att jag inte skulle kunna det jag kan och inte ha så mycket jobb som jag har om inte nätverkande hade varit en stor och naturligt del av mitt liv.
Nu kan man ju hjälpa varandra på olika sätt. Ta till exempel i torsdags då jag efter en kund laddade om för att ha en afro och en yoga. I pausen kollade jag mina meddelanden på telefonen och av privata skäl blev tvungen att skynda mig hem bara ett fåtal minuter innan klasserna började. Då ställde mina fantastiska kollegor upp med extremt kort varsel, Fia fick rocka loss i en barfota-aerobic med endast fyra minuters planering och Amanda fick styra om sina planer och köra en yoga. Om jag inte hade haft ett fint samarbete utan bara jobbat och gjort mitt så hade jag garanterat inte haft kollegor som velat ställa upp på det viset.
Att prata med folk i branschen som har andra erfarenheter och andra kompetenser än sig själv är ett annat sätt. Det fungerar lysande genom sociala medier som exempelvis Twitter där jag stötte på Maria som är personlig tränare och relativt nybliven mamma. Vi har pratat en del och hon är en nyfiken, duktig och driftig tränare.  Hon har kört igång PT online och i veckan så startar grupper med tränande mammor vid Rudan i Handen under sin föräldraledig het. Mer om henne kan ni läsa om på www.liltraining.com, ni kan också gilla hennes sidor på Facebook såklart!
Idag fick jag chansen att prata lite till med henne då hon var över en stund och jag blev lika inspirerad nu som sist även om vi den här gången träffades av en annan anledning än att prata om träning. (jaja, det är klart att det kom på tal det också)
Så väl mött och se till att bry er om, stötta, nätverka och dela med er till varandra så blir livet tusan så mycket trevligare!
0 kommentarer på Nätverkande och samverkande eller köra eget race?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av