LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Ett mail som gjorde mig varm i hjärtat, tack Agnetha!

Agnetha är en fantastisk kvinna med pannben som få. De starka norrländska generna ger henne en beslutsamhet som är avundsvärd. Vi träffades för mer än fyra år sedan och började träna och hennes resa har varit helt otrolig. Hennes balans och hennes golfande har varit stora målsättningar att förbättra och hon har fått fantastiska resultat! När jag slutade arbeta på Västertorps sim- och idrottshall och började på Flex Sports Club i Hägersten så hade jag den stora glädjen att hon följde med mig dig.
Det här mailet fick jag av henne igår:

"Anna, min älskade "plågoande"
Efter att i över 20 år arbetat på en Sim/Idrottshall och knappt satt min fot i en styrketräningslokal (förutom när jag var tvungen att städa) så gjorde jag SLUT!!! Jag började GOLFA!! Resultat - jag fick ont i ryggen, kunde inte svinga fullt ut, rädd att tappa balansen (bilolycka 1977). Blev rekommenderad STYRKETRÄNING!! Jag som hatade denna form av motion!! Då träffade jag Dig i Västertorpshallen. Det är fyra år sedan nu, tänk!
Idag träffs vi fortfarande 1-3 ggr i veckan beroende på våra arbetsscheman. Resultatet? Balans och stabilitet har förbättrats radikalt (jag kommer slå längre), mindre BH-storlek, sömfria trosor pga stjärtlyft. Vad kan jag mer begära? Älskar dig! (inte bara Harley)
Agnetha, årgång 1950"

Kan man bli mer varm i hjärtat?
Tack så mycket Agnetha och tack för att jag fick publicera det :-)

0 kommentarer på Ett mail som gjorde mig varm i hjärtat, tack Agnetha!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av