LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Pt-dagar med föreläsningar och annat skoj!

Solen lyser och varenda kotte är ute och njuter. På Flex har vi PT-dagar och visst märks det att många stannar ute hellre än att vara inne och träna. Har du ändå en stund över tycker jag att du ska ta och smita in på någon av våra klubbar, gärna min i Hägersten då såklart, och säger hej. Du kan nu träffa personliga tränare på varje klubb, delta i tävlingar och gå på föreläsningar.
I Hägersten kunde du idag delta i tävlingar där vi utmanade i fyra olika övningar och kunde till slut plocka ut en segrare. Vi hade också en föreläsning om Anorexia/Ortorexi som var väldigt bra. Johanna berättade öppet och utlämnande om sin resa genom livet, hur hon genom olika avgörande händelser utvecklade sin sjukdom och hur hon genom stöd från omgivningen och av egen kraft kunde fatta beslutet att bli frisk. Det var en gripande berättelse och om jag har höjt henne till skyarna tidigare så flyger hon ännu högre nu.

Vi fick också tillökning på klubben i form av en ny PT som heter Juan, han är ett välkommet tillskott som ni kommer se en del av om ni kommer. Det betyder att ni nu har tre som ni kan boka möten med för att se vad vi kan hjälpa er med. Det är just i helgen ett riktigt bra erbjudande på PT dessutom, du får en extra timme om du köper tio, två om du köper tjugo och så vidare till sex extra timmar om du köper sextio. Inte illa va?
I morgon 13.15 så är det dags för en workshop om löpning med Ricky, kom gärna och ha med ombyte då ni avslutar med att springa. Det är ett ypperligt tillfälle att finslipa tekniken om du är van, att förstå och hitta tekniken om du är ny och hitta andra likasinnade samtidigt.
Själv kommer jag inte vara där då jag ska ta mig till Sollentuna och springa Vildsvinet, så tänk på mig 13.00 och en ganska lång stund därefter.0 kommentarer på Pt-dagar med föreläsningar och annat skoj!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av