LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Det är helt ok att vara positiv :-)

Jag är den typen av människa som bryr sig. Ibland så mycket att det kanske inte blir optimalt för mig själv. Att tänka på andra mer än på mig själv kommer helt naturligt och därför får jag aktivt jobba på att bry mig lite mindre. Det kanske låter konstigt, men det är faktiskt en bra sak att göra :-)
Jag kom på för flera år sedan att det, trots att jag verkligen tycker om det, tar på mina krafter att engagera mig i alla jag möter. Insikten smög sig på att om jag verkligen vill finnas där för andra så måste jag prioritera mig själv. Annars finns det liksom inte någon kraft kvar att ge till andra.
Jag hittade mina källor för att hitta ny energi. En kopp kaffe med en god vän, ett bad i lugn och ro, att gå på en träningsklass och bara njuta eller att köpa en ny tröja till mig själv räcker. Att hitta de små ljusglimtarna i vardagen som sammanslaget ger ett ljusare liv i helhet var nyckeln.
Liksom alla andra så har jag haft min beskärda del av motgångar, troligen en hel del mer än genomsnittet när jag tänker efter, men det gör ingenting. Det är ok. Genom att fokusera på den lärdom jag kan dra av varje hinder och se vad jag har tagit mig förbi har jag hittat en styrka i det också. Såklart blir det lite mycket ibland även för mig och då tar jag mig en hel helg att vara med min fina familj och då tanka ett helt hav med kärlek!
I slutänden så är jag lyckligt lottad med en hel massa saker som gör allt bra. Därför tycker jag att utmaningen på Facebook där man ska skriva tre bra saker varje dag i fem dagar är helt fantastisk! Love it!

0 kommentarer på Det är helt ok att vara positiv :-):

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av