LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Från dåligt till bra i en handvändning!

Dagen visade sig bli bättre än man tänkt sig, idag var en dag då morgonen kändes brutal. Verkligen! Såna morgnar har jag inte många av vilket jag är riktigt glad för. När jag sedan kom till jobbet så träffade jag några utav mina fantastiska klienter som bjöd på skratt och tvingade mig att träna. De kämpade själva hårt och svetten rann under glada tillrop.
Cirkelpasset jag har på onsdagar har förlagts utomhus, att få vara i solen och det halvmeterhöga gräset var ytterligare en stor bonus och gav mig mängder av energi.
När jag kom in var det dags för en workshop om träning under och efter graviditet för en grupp av pt´s från Flex Sports Clubs olika klubbar. Det gör mig alltid lycklig att se när andra duktiga pt´s brinner för det de gör och verkligen visar ett intresse för hur de ska kunna hjälpa människor med. Den kunskapen som finns kring den här träningen är verkligen ingenting som enbart är för gravida eller nyblivna mammor, det är någonting som kan appliceras rakt av på många av våra andra kunder som kommer med olika typer av rygg- och nackbesvär.
Att sedan min kväll avslutades i soffan med två av mina små barn sovandes över mina knän under ett duntäcke (!) var det allra bästa. Hur de stilla somnade och ansiktsdragen slappnade av när de kom i ro. Underbart och fyllt av kärlek!

0 kommentarer på Från dåligt till bra i en handvändning!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av