LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mitt i mörkret finns det fantastiskt ljus

Visst är det konstigt hur man kan få så stora omslag i positiva och negativa känslor?
Den sista tiden har varit upp och ner känslomässigt, det har hänt så otroligt mycket i mitt privata liv som påverkat mig med mycket nedstämdhet vilket jag inte är helt van eller bekväm med. Jag älskar att vara positiv och glad och när sorgen vräker över mig så kan jag inte riktigt parera det.
Det är då det händer. Omvärlden visar att den finns och låter strålar av positiv glädje skina över mig. Idag fick jag med en timmes mellanrum två mail, helt oberoende av varandra, som lät mig explodera i ett glädjerus! Jag lämnar aldrig ut någon offentligt, men här kommer utdrag ur dessa mail:

"Jag saknade dig på Afron idag! Hade verkligen sett fram emot att köra en sista gång med dig för den här gången.
Jag vill i alla fall säga tack för de gånger som jag fick dansa för dig i sommar, det har varit superhäftigt och du är grym!"

"Du lär mig så mycket och inspirerar mig ständigt. Har inte riktigt ord att uttrycka vilken vän och förebild du är, men vill att du ska veta att du är en av de mest fantastiska själar jag någonsin mött, på alla plan. Du har ett säreget, unikt ljus som sällan strålar på denna jord."

"Det är långt ifrån det enorma TACK du ska ha för allt du bidragit och bidrar med till mitt lärande och växande."

Från den sekunden så vände det. I mitt negativa tillstånd behövde jag verkligen det här mer än någonsin. Jag är så tacksam och glad att jag känner så fina människor. Jag är en lycklig människa i grunden och blev påmind om det fina som finns runt om mig utöver min fantastiska familj.
Jag vill ge ett tack till varenda människa som möter med ett leende och gör mitt liv lätt att leva allt som oftast. Ni vet vilka ni är, ta till er det!
1 kommentar på Mitt i mörkret finns det fantastiskt ljus:

Kommentarer RSS
Faddermamma on den 21 augusti 2014 07:37
Vännen, kan jag hjälpa dej på något sätt!Jag finns här för dej o din familj! Kramar i massor, Rosalie
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av