LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Les Mills Superstar 2014

Ärligt talat så är det ju inte många träningsevent som jag går på längre. Jag har helt enkelt prioriterat annat även om jag till 110% älskar att träna, extra mycket när det är speciella omständigheter.
När jag nu fick veta att en före detta arbetskamrat skulle komma till Stockholm för att tävla i Bodypump och hon frågade om jag ville gå, då kunde jag naturligtvis inte säga nej. Jag vet att Sofie är en grym instruktör på alla vis och att ta chansen att både träffa henne och träna med henne gjorde valet lätt :-)
Sofie gjorde en lysande insats, hon fick riktigt bra feedback och deltagarna hade hon med sig. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram, men konkurrensen var stenhård och hon gick inte vidare. Jag vet dock att jag kommer ha galen träningsvärk de närmaste dagarna....0 kommentarer på Les Mills Superstar 2014:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av