LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Hitta sköna yogakläder och mattor

För mig är det viktigt att yogakläder och yogamattor är bra. Jag vill känna att jag trivs i de kläder jag har på mig och att de känns rätt just då. Det finns kläder som helt enkelt inte känns bra. 
Jag har några stora favoriter när det kommer till att köpa just såna kläder och mattor som passar mig.

1. Top of the top när det kommer till yogamattor måste vara Optimistic Elephant. Deras mattor är helt fantastiska och jag har två stycken som jag växlar emellan. De kan du köpa här.2. Det är ju alltid trevligt om man kan både få snygga och sköna kläder som dessutom är ekologiska.  Här tycker jag att My Karma ligger i framkant, snabb leverans från Sverige och riktigt bra grejer. Läs mer här.

3. Ett företag som skänker 3.33 USD för varje såld tröja för att bygga upp en skola i Ecuador är extra kul att sponsra. Det här är ett företag som ligger i Vancouver och jag gillar deras tröjor jättemycket. Här hittar du deras grejer!4. När jag tänker yoga så tänker jag omtanke. Omtanke om både natur och andra människor. Att det då finns ett företag som tillverkar tights av återvunna plastflaskor känns helt rätt. Deras byxor hittar du här.

5. Någonting annat som jag gillar är tröjor med smarta texter. Här har Arima Designs gjort några enkla och riktigt snygga. Kolla in dem här.


Hittar du andra kul märken med udda kläder eller fin tanke bakom så hör gärna av dig! Med önskan om en fantastisk yogahöst!
Namasté!

0 kommentarer på Hitta sköna yogakläder och mattor:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av