LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

#lovemyjob

Igår var det dags för kvartalsutbildningar på Flex Sportsclub i Farsta. Det var enormt roligt och jag njöt av varje sekund!
När jag började min instruktörsresa låg yoga på första plats, sen trillade aerobics, step och muskelklasser in. Dans av typ Zumba och Afro tillkom också efter ett tag liksom Boxklasser (inte helt min grej faktiskt, det finns många som är bättre på det än jag) och även Pilates som jag bums sålde min själ till.
Under de senaste åren har jag fokuserat mest på yoga och pilates vilket är fantastiskt, men igår märkte jag hur otroligt mycket jag saknar att ha kraftklasser på mitt schema. Jag älskar att köra på och få svetten att lacka på deltagarna, jag älskar att pressa mig själv så hårt och få med mig alla andra. Det ger så mycket energi!
Hur som helst kan jag garantera en fantastiskt krävande och rolig klass om du kommer på en Flex 20-10 Strength! 
Just do it!0 kommentarer på #lovemyjob:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av