LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Glöm inte att ge er själva lite tid!

Om man ska beteckna mig som någonting så blir det nog som"hjälpare". Jag tycker om att ställa upp för människor och blir uppriktigt och genuint lycklig när andra mår bra och hittar rätt både i livsval och i sin träning. Det här är någonting som jag trivs med och jag vill inte ändra på mig själv som person. Ju längre jag har levt desto mer inser jag mitt eget värde och har accepterat mig själv med de fel och brister som jag har.

Att vara en "hjälpare" betyder att man också måste ha ställen att fylla på med egen energi och få kraft att orka. Det är här en av mina brister är, jag glömmer lätt bort mig själv i vardagen. I vissa perioder så blir det lätt för lite egen återhämtning och jag kan bara hjälpa andra när jag har fyllt på i mina lager. 

Om man går till yogatraditionen så pratar man mycket om chakran så skulle man lätt kunna säga att jag har svårt att stänga mitt kronchakra. Det betyder att all energi släpps ut och det är svårt att ta in ny.

Jag hamnar sällan i det läge att jag är tömd på kraft, men när det händer så är det oerhört jobbigt ett par dagar. Då blir det som att hela omvärlden består av negativitet och jag står ensam och försöker göra alla nöjda. Då blir jag irriterad och får känslan av att andra inte ens försöker vara mer positiva utan vill få mig att lösa allt. Så är det naturligtvis inte, alla försöker på sitt sätt göra sitt liv bättre, men det känns så just då.

Jag har blivit så mycket bättre på att inhämta energi och känna när det blir för mycket i tid. Det var länge sedan jag kände så här. Jag kan medvetet ge mig själv det jag behöver för att samla kraft, men jag är fortfarande urusel på att be om hjälp. 
Så till alla "hjälpare" där ute, ni är inte ensamma! Ge er tid att hämta kraft så är ni en tillgång!

0 kommentarer på Glöm inte att ge er själva lite tid!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av