LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

I am what I choose to be

13 dagar har gått av #100dagaryoga och kroppen börjar svara på träningen. Igår och idag har varit lite halvknepiga då kroppen plågsamt värker efter i torsdags, men några solhälsningar och lite rörlighet gick bra ändå.

Min första tanke med evenemanget var att jag ville ha lite pepp i att yoga mer regelbundet. Senaste året har jag haft mindre tid än på länge att fokusera på mig själv och yogan och nu ville jag ha en förändring och hitta tillbaka. Inte trodde jag då att vi skulle vara över 60 personer som skulle hänga med! Otroligt roligt och väldigt inspirerande! Efter de här 100 dagarna är jag säker på att jag aldrig kommer sluta, jag känner hur det ger mig kraft!

De resterande 87 dagarna kommer bli fantastiska de också och jag hoppas att alla är kvar hela vägen. Jag önskar också att andra hoppar på utmaningen även i efterhand. Varje resa är unik och du börjar din precis när du vill.

Du hittar utmaningen här!
0 kommentarer på I am what I choose to be:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av