LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jag älskar att vara nybörjare

Idag tappade jag min plånbok, alla som har gjort det vet vilken hemsk känsla som infinner sig. Vilka saker finns i plånboken? Hur lång tid tar det att spärra och beställa alla kort? 
Efter 11253 hysteriska steg (ja, stegräknaren var med) ringer telefonen och en kvinna och berättar att hon fått in telefonen på expeditionen i skolan.
Jag blev så glad att jag inte visste var jag skulle ta vägen! Inte bara över att den var upphittad, utan över de fantastiska barnen som utan att tveka lämnade in den utan att röra vid de kontanter som faktiskt låg och lockade där i. Självklart fick de hittelön, ärlighet ska belönas!

Adrenalinet pumpade fortfarande när plånboken var hittad, så glädjen över att jag hann in till stan för att träna på Crossfit Solid var enorm! Jag behövde verkligen få mig en genomkörare och minska mina stressnivåer.
Återigen var det ett fantastiskt bra pass, jag gillar verkligen att få jobba från grunden. Det känns otroligt skönt att kunna luta mig tillbaka och njuta av känslan att få vara nybörjare. Känslan av att kunna känna varje millimeter av min kropp och veta att min kropp har större potential än vad jag vet om. Jag älskar utmaningar och älskar resan mot varje mål. Det är den steniga vägen som gör att jag blir lycklig över att ha tagit mig över varje enskilt hinder. 
















0 kommentarer på Jag älskar att vara nybörjare:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av