LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Bläckpatronsdöden och nya friska tag!

I skrivande stund sitter jag omringad av papper, färgpatroner, häftapparater, Dymo och färdiga material på mitt nya kontor högt beläget på tryggt avstånd från barn och man. Utbildningsmaterialet till Core Awareness är snart utskrivet och klart efter en hel del slagsmål med inbrottssäkra färgpatronsförpackningar. Svordomarna har jag spridit omkring mig som en vattenspridare med felinställning.
Nu när jag kommit till sans (skrivarfärgen sitter där den ska) så kan jag luta mig tillbaka och lyssna på ljudet av skrivaren när den printar ut exemplar efter exemplar med den härliga känslan av förnöjdhet. Vetskapen om att det endast är ett fåtal platser kvar på utbildningen (skynda, skynda som Gunde skulle sagt) ligger som en varm filt runt mig och jag ser fram emot varenda möte med dessa nyfikna och kunskapstörstande själar.

Det är inte bara utbildningsmaterialet som är klart, gymet står klart efter en lång höst med ombyggnadsröra, välbekanta och totalt obekanta ansikten börjar åter dyka upp och jag har fått nya härliga kunder att bekanta mig med. Ett nytt gruppträningsschema är lagt och jag har två nya klasser den här terminen, 20-10 och Flexibility på tisdag kvällar, som jag har längtat efter att instruera. Jag har kvar mina andra klasser som tidigare och ser fram emot att komma igång nästa vecka. Även min egen träning, som ibland får stryka sällsynt mycket på foten, ska jag dra igång med nästa vecka. 

Mot Sherwood-skogen!!!0 kommentarer på Bläckpatronsdöden och nya friska tag!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av