LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Målmedveten planering och värkande rumpa

Januari och februari är två månader av intensivt planerande och en almanacka som fylls av inbokade tider i en helt absurd takt. Jag är otroligt glad över min helt fantastiska, rosa kalender från Mulberry. (var tvungen att byta bort den svarta som försvann mot alla svarta bänkar och golv på jobbet). Varje dag har en schysst timplanering så att jag kan klämma in så många som möjligt och ändå ha god översikt, jag har gått igenom ett antal kalendrar och den här är den i särklass bästa ever. Och snyggaste.

Inte bara mina kunder har kommit igång igen, det har också jag. Jag valde ett litet och enkelt nyårslöfte för mig själv. Jag ska helt enkelt bli bättre på *trumvirvel de luxe* allt! Kan ju låta helt hysteriskt kanske, men jag har en plan. Såklart.

Att lyssna mer på mina medmänniskor, kollegor och familj, göra rätt prioriteringar i livet, och agera vid behov gör mig (förhoppningsvis) till en bättre medmänniska, mamma, fru och kollega.
Att variera och planera min träning kommer att förbättra min styrka, rörlighet och kondition när jag lägger mer fokus på mig själv.
Att gå utbildningar och hålla i utbildningar kommer tillsammans med ökad lyhördhet göra mig till en bättre PT.
Att planera mina klasser ännu mer noggrant och se varenda enskild individ kommer förhoppningsvis att förbättra mig i min roll som instruktör.

Träningsvärken i mina stackars skinkor påminner mig om en del av mitt mål och jag får bara njuta av att den är där även om jag haltar mig igenom vardagen. Ta sikte på dina mål och låt inget hindra dig!

0 kommentarer på Målmedveten planering och värkande rumpa:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av