LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

En kärleksförklaring med stort P

En av de saker jag brinner för och inspireras av är pilates. Jag brinner för yoga, dans, styrketräni g och en hel del andra saker också, men utan en pilatestanke i botten skulle det helt enkelt inte bli lika bra. Det var när pilatesen kom in i mitt liv som bitarna föll på plats, det var då jag började få en förståelse för hur kroppen hänger ihop.
Mitt första möte med pilates gav tyvärr inte så mycket, det kändes som att jag varit på en core-klass som var för krånglig för att bli jobbig. Där var tända ljus och mysmusik, alla övningar gjordes mjukt och försiktigt. Tråkigt helt enkelt.
Aldrig kunde jag då tro att jag skulle få en helt annan uppfattning. Det rådde brist på instruktörer i pilates så jag bokade in mig på en utbildning. Jag dök på den som tidsmässigt passade mig bäst helt enkelt då jag inte hade en susning om vad jag skulle gå efter. Det blev en riktig lyckträff! Utbildningen var toppen, en fantastisk vårdag för snart 10 år sedan öppnade jag dörrarna till Davidsson Pilates på Atlasgatan och lämnade dem som en nyförälskad dåre. 
Kärlek rakt av! 
En militärisk disciplin som utmanar mig att ta kontroll över varje milimeter av min kropp, inget mys, inget lull-lull. Efter det har jag gått två utbildningar till för dem, steg 2 och pilates magic circle. De har bytt namn till Pilates Scandavia - Movement by Prag och står fortfarade som mina  fantastiska och inspirerande gurus inom pilates. 
Jag rekommenderar varenda människa som tränar pilates att gå dit för att provträna med pilatesredskap för att på djupet förstå vad jag talar om. 

Tack så oändligt mycket Elisabet och Fredrik för att ni visade mig vad pilates kan vara!

Ni hittar dem här.

0 kommentarer på En kärleksförklaring med stort P :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av