LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nöjd 3D-coach!

Det är helt sjukt vilken skillnad det har gjort för mig att tänka runt hörnet. Den här veckan har bjudit på enormt mycket aha-upplevelser för mig som pt och med all säkerhet för mina klienter också.
Jag har "hittat fynd" som jag kunnat påverka med de redskap som jag fått med mig av Seth och Andreas och ju mer jag arbetar på det här viset desto mer självklart blir det. Längtar ihjäl mig efter modul 3 och efter att få trycka på anmälningsknappen till modul 4. Det ska bli otroligt kul att få träffa andra i 3D-familjen och se hur de har utvecklats i sina tankebanor under tiden. 
Idag fick jag en liten dos 3D-kärlek och extra inspiration när jag fick prata med Frida på telefonen. Väldigt kul att bolla idéer och försöka beskriva saker på det viset, hahaha, jag kan ju bara hoppas på att hon uppfattade vad jag beskrev.

Ha en helgrym påsk!
//En nöjd 3D-coach på Flex Sportsclub i Hägersten
0 kommentarer på Nöjd 3D-coach!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av