LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Vänskap i aprilväder <3

Vänskap.
Smaka på ordet och fundera en stund över vad det betyder för dig.
För mig är vänskap ovärderlig och omöjlig att gradera. Varenda en av de jag kallar mina vänner betyder oerhört mycket för mig. Varenda en har en plats i mitt liv av olika själ.
Jag tänker också att vänskap är ett givande och ett tagande, en ömsesidig respekt och acceptans för varandra.
En vän kräver aldrig mer än du kan ge för stunden och en vän vill du ge av dig själv till när du har möjlighet. Så fort ett vänskapsförhållande börjar innehålla krav och skuldkänslor så är det en vänskap i svajning.
Jag har vänner på olika vis, en del som delar passionen för träning, en del som delar glädjen av barn. En del som hänger med sedan tidiga barndomsår och ett par som dykt upp i vuxna år. Oavsett så har de alla en betydelse och är viktiga för mig.

Idag träffade jag Jannica. Hon tillhör kategorin vänner som hängt med sen galna barn-/ungdomsår och som försvann under ett antal år någonstans i mitten av mitt liv och sedan dök upp igen.
Jag älskar att hänga med Jannica, det blir alltid intressanta diskussioner och frågeställningar som får mig att tänka till, roliga minnen varvas med nyheter från det liv vi lever idag. Jag uppskattar hennes raka tankar och rättframma sätt. Lika mycket uppskattar jag enkelheten i att ses, det krävs ingen lång planering. Ett snabbmeddelande på fb och planen är klar. Idag blev det en väldigt typisk aprilpromenad när regn, hagel och solsken varvade varandra. As simple as that!

Så tänk på det om du saknar dina vänner, de är troligen bara ett samtal bort och villiga att mötas för en kaffe eller en promenad. Kanske kan ni storhandla ihop eller få hjälp att snickra ihop en möbel. Du är inte för upptagen för dina vänner, inkludera dem i ditt liv och ta plats i deras.

Love and light!
Btw, jag fick ihop mer än 20 000 steg på den här promenaden. Skönt, skönt skönt! Helt fantastiskt härligt väder att promenera i!

0 kommentarer på Vänskap i aprilväder <3:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av