LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Var hittar du din energi?

Mitt intensiva och händelserika liv är något jag valt själv och trivs väldigt bra med. Jag är inte den som gärna sitter stilla och väntar på att någonting ska hända, jag är mer den typen som ser till att det jag vill blir av. 
Jag hade en gång en dialog med en av mina klienter om vad man vill uppnå här i livet och hur man tänker sig att det ska hända. Han sa till mig : Anna, du regisserar ditt eget liv.
De här orden tog jag verkligen till mig och även om jag redan innan dess var driftig, så tänker jag på det varje gång jag funderar över mitt framtida liv. 
När man är så intensivt aktiv som jag är och om man likt mig arbetar med att tänka på andras välmående så behöver man verkligen hitta de ställen som man kan hämta ny energi på. Det bästa vi kan göra för våra klienter är att hämta kraft när den behövs och att ta hand om oss själva också.

I helgen har jag gjort en hel del som ger mig energi, så jag tänker att den kommer räcka ett tag. Med lungorna fulla av värmländsk luft fick yogan bli a miracle-worker och arbeta med min kropp innan dagen fick avslutas med en promenad med en vän längs med Götgatan. 

Vi ses!0 kommentarer på Var hittar du din energi?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av