LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Those who fail to plan, plan to fail.

Att arbeta som personlig tränare är inte som alla andra arbeten. Att skapa sig en kundkrets och ett bra rykte kräver mycket arbete i början av sin karriär. Det ligger många sena kvällar. tidiga morgnar och helger bakom ett bra och välfungerande schema. OB-tillägg är sällsynt och lönen uteblir om dina kunder åker på semester. Det krävs med andra ord att man brinner för sitt arbete och ständigt vill utvecklas. 
Vilken kunskap du har som PT är naturligtvis otroligt viktigt, men om du inte har personligheten till att få kontakt med kunderna så kommer du aldrig få visa upp din kompetens. I många fall är din personlighet avgörande för om en kund väljer dig eller inte, sen är det klart att du inte kommer överleva länge i branschen om du inte vet vad du gör förstås.

En annan sak som är viktig för att arbeta som PT är att planera, planera och planera. En kalender som är tydlig och som gör att du kan ha koll på dina klienter och hur många timmar de har kvar är superviktigt. Det finns ju inte några klienter som vill veta att deras timmar är slut samma dag som de använder sin sista timme. Jag gillar att planera och sitter just nu och planerar in hela höstterminen, de klienter som vill ha en fast tid i veckan har första tjing då jag bygger hela min verksamhet på kalendern. Vill man träna med mig i höst är det nu man ska kontakta mig och försäkra sig om att man har en tid. :-)

Jag ser fram emot en intensiv höst, men innan dess ska jag banne mig njuta av en hel massa soltimmar, det lovar jag!


0 kommentarer på Those who fail to plan, plan to fail.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av