LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Vila i frid David  • En del människor behöver bara visa sig i ett rum för att lämna spår. Vi kände inte varandra särskilt väl, men du var en av de första jag såg när jag var på mina första PT-möten på Flex där du var ett stående inslag. Dina fight-klasser talades det om och allt jag hört om dig har varit positiva ord. Sommaren 2014 var du på kurs i Core Awareness för mig och då visade du hur väl du ville dina klienter. Du visade ett genuint intresse för människor och jag fick glädjen att dela stora skratt med dig. Det är så oerhört sorgligt att du inte finns bland oss längre och jag sörjer med dina nära och hoppas de finner styrka att ta sig igenom det hela.
Minnesstunden som hölls gjorde att du fick stå i centrum och glänsa en sista gång i den sal du älskade att vara, nu får du glädja himlen med din närvaro i stället. Du saknas.Vila i frid David
0 kommentarer på Vila i frid David :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av