LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mitt första träningsminne #uppochhoppaijuni

Jag vet inte vilket som är mitt första träningsminne. Det kan vara den gången jag snubblade när vi spelade brännboll eller missade målet under basketmatchen. Det kan ha varit när jag var på min gymnastikträning och placerades på tjockmattan med de andra som inte heller klarade av att stå på händer medan "stjärnorna" fick öva med ledarna.
Det kan ha varit de idrottslektioner då jag som alltid valdes sist när vi skulle vara i lag. Listan över tillfällen som fått mig att må dåligt i stället för att tycka att träning och rörelse var kul kan göras lång. Obetänksamhet från tränare och idrottslärare har drabbat många barn hårt då många som tycket om att träna förutsätter att det är lätt för alla.

Det här har jag tagit med mig in i mitt yrkesliv. Jag tänker mycket på hur onaturligt och jobbigt det är för många att röra på sig och är bara otroligt glad att jag hittade glädjen i träningen i vuxen ålder. 
Jag kan tacka Helena Odensjö för att hon höll fantastiska vattengympapass som fick mig att våga prova både muskelklasser och stepklasser. En bra och inspirerande instruktör kan göra skillnaden! 
Helena lyckades få mig att känna mig duktig och nöjd med mig själv, hon fick mig att glädjas och se fram emot varje tillfälle jag skulle gå till simhallen och träna.
Efter det så har jag mött fantastiska människor och inspiratörer som jag har fått mig att lämna träningsanläggningen leende. Vi får aldrig glömma hur vi påverkar människor och vara ödmjuka inför att vi är där för deltagarnas skull. 

BTW, Helena hittar ni bland annat på Eriksdalsbadet i Stockholm.

0 kommentarer på Mitt första träningsminne #uppochhoppaijuni:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av